مشاوره حقوقی رایگان - حصار کشی مجموعه

با سلام مجموعه باغ با مساحت 10 هزار متر بیرون از بافت که قطعه بندی شده و 11 مالک دارد آیا می شود برای ورودی مجموعه حصارکشی و درب ورودی گذاشت یا فنس کشی و درب ورودی کار گذاشت با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

جهت احداث هرگونه دیوار یا ساختمان باید از مراجع مربوطه جواز دریافت نمایید مرجع صدور جواز نیز بستگی به کاربری زمین شما و محل وقوع آن دارد اگر برای شما جواز صادر شد می توانید اقدام کنید در غیر اینصورت احتمالا دچار خسارت خواهید شد.