مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

با سلام. دیروز با پراید در ترافیک با ماشین 405 جلویی به طوری که ماشین من زیر سپر ماشین رفت تصادف کردم. ماشین جلو نیز با ماشین جلویی تصادف کرده. حالا مقصر جلوی ماشین دومی کی هست؟ خودش یامن؟ افت قیمت داره یا نه؟ افسر کروکی نکشیده گفت با هم درست کنید. ماشین 405 میگه باید جلو ماشینش رو من تقبل کنم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما غیر حقوقی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.