مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از ابطال مزایده

با سلام. بنده یک ملکی رو دو ماه پیش در مزایده خریدم یک میلیارد و هشتصد. الان بعد از دو ماه که همه کارهایش شده و میخواست بره برای انتقال سند، میگن شماره ثبت ملکی اون آپارتمان که کارشناس دادگستری نوشته داخل پرونده درست نیست. این رو باید کارمندای اداره ثبت دقت میکردن که نکردن. الان میخوان مزایده بنده رو که برنده شدم، ابطال کنن و مجدد مزایده برگزار بشه. میخواستم ببینم من میتونم شکایت کنم و این اشتباه رو اصلاح کنن که باطل نشه یا خیر؟ چون اصلا تقصیر کارمندای اداره ثبت بوده و ربطی به من نداره. ممنون میشم پاسخ بدین.

پاسخ ها :

جلوگیری از ابطال مزایده ابطال مزایده ملک اصلاح اشتباه ثبتی مزایده ملک مزایده ملک مزایده