مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه مقعدی

با سلام. من در کودکی در سن 8 سالگی مورد تجاوز یک پسر قرار گرفتم و به خاطر ترسم چند بار دیگر هم این کار را کرد. از طریق مقعد. ولی 7 الی 8 سال از این موضوع میگذرد. میخواستم بدونم بعدا برای ورود به سربازی و خلبانی مشکلی برای من پیش میاد یا نه یا بعدا کسی میفهمه یا نه من الان 17سالم هست و پسر هستم.
ممنون میشم زود جواب بدید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بعد از گذشت این مدت قابل تشخیص نیست در ضمن همچین معاینه ای نه برای سربازی و نه برای خلبانی و نه هیچ شغل دیگری وجود ندارد