مشاوره حقوقی رایگان - سکونت حیوان خانگی

سلام. من 17سالم هست. در منزل پدرم سکونت دارم. بعد از ماه ها زندگی با سگم پدرم حالا میخوان که سگم رو از خونه بیرون کنند. سگم شناسنامه داره و عملا یکی از اعضای خانواده هست. میخواستم بدونم پدرم همچین حقی دارند و اگر سگم رو از من بگیرن، میتونم به عنوان دزدی اموال ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. بله. پدرتان می توانند سگ را از خانه بیرون کنند. این عمل سرقت نیست. ولی شاید اگر حرف های پدرتان را تمام و کمال گوش کنید و به خواست های وی که حتماً به سود شماست توجه کامل داشته باشد بتوانید از ایشان خواهش کنید که حامی و پشتیبان شما و حیوان خانگی شما باشد. اگر از عهده مخارج و تربیت حیوان خانگی بر نمی آیید برای وی صاحبی دلسوز و مهربان که قبلا حیوان خانگی داشته است و به تربیت و نگهداری انها کاملاً آشناست پیدا کنید. اشتباه نکنید که حیوان خانگی عضو خانواده نیست، این پدر و مادر هستند که اعضای خانواده هستند و احترام و عشق به آنها از عشق به اشیا و حیوانات مهمتر است.