مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه مستاجر برا بازدید

با سلام خدمت کارشناسان محترم.
مستاجر من برج 10 پارسال قراردادشون تمام شده.
زبونی تمدید کردیم چون نمیخواست پول بنگاه بده و همینطور قرار شد هر وقت بخوام بفروشم بلند بشن.
پول پیش همون، ولی کرایه رو 200 تومن اضافه کردم به خاطر کرونا فشار نیاوردم برای پول بیشتر البته ایشون وضعشون خوب هست.
الان با توجه به این که میخوام خونه رو بفروشم ایشون اجازه بازدید نمیدن.
با توجه به این که قرارداد نداریم ولی ایشون کرایه رو 200 اضافه میریزن میتونن در دادگاه ثابت کنن که تا همون برج 10 بمونن یا خیر؟
من به پول فروش خونه احتیاج دارم خواهش میکنم راهنماییم کنید.

ممنون از کارشناسان محترم.

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

اجاره را ضمنی تمدید نموده اید لذا تا برج 10 مستاجر شما محسوب می شود شاید به خاطر وضعیت کرونا اجازه بازدید نمی دهد لذا با ایشان صحبت کنید که خریداران واقعی با رعایت پروتکل های بهداشتی بتوانند خانه را ببینند