مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. من دختری 14 ساله هستم. 2 سالم بود مادر و پدرم جدا شدند.
مادرم بیکار است و خانواده مادرم خرجی می دهند و مادرم 4 ماه یک بار سکه میگیرد.
و درباره نفقه این که از 12 ماه 6 ماه را نفقه می دهد و مبلغ کمی 300 هزار تومن است. مادرم پیگیر نمی شود.
من خودم می توانم پیگیری کنم تا نفقه را منظم بدهد؟ مادرم نفقه من رو به خودم نمیده و برای من خرج نمیکنه. میتونم خودم نفقه رو بگیرم. چون هیچ وقت در این 12 سال برای خودم خرج نکرد و برای خودش خرج کرد. چجوری میتونم خودم نفقه ام رو بگیرم؟ من از نظر عقلی و جسمی بزرگتر هستم میتونم با گرفتن گواهی رشد نفقه ام رو خودم بگیرم؟

پاسخ ها :

مطالبه نفقه توسط فرزند مطالبه نفقه از طرف فرزند دریافت نفقه حکم رشد دختر زیر 18 سال نفقه فرزند دختر نفقه فرزند نفقه حکم رشد