مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه متراژ آپارتمان

با سلام. احتراما آپارتمان های مجتمع 8 واحدی قدیمی به جز طبقه همکف از طبقه اول دارای 10 متر فضای پیشرفتگی 3 طرف باز بر روی خیابان با عنوان بالکن می باشد و بالکن طبقه آخر سقف نیز ندارد. در تقسیم نامه نوشته شده: ( 126 متر که 10 متر آن بالکن است به صورت پیشرفتگی در خیابان)
1- با توجه به این که این متراژ از فضای پیاده رو می باشد جزء متراژ کل هر آپارتمان محاسبه می شود؟ یا جداگانه ارزش گذاری می شود؟
2- بالکن طبقه آخر که فاقد سقف می باشد به چه صورت محاسبه می شود؟
3- جهت موضوع نوسازی این بالکن ها جزء قدر السهم آن واحد ها محاسبه می شوند یا جداگانه؟

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام اگر در منطقه و خیابان و کوچه شما ساختمانهای مشابه ساختند به شما هم میدهند این مسئله کاملا به شهرداری منطقه شما بستگی داره