مشاوره حقوقی رایگان - سوالات و مشکلات دانش اموزان از تدریس مجازی در زمان کرونا

سلام خسته نباشین..
من یک دانش اموز در متوسطه دوم هستم که اشتیاق زیادی برای درس خواندن دارم و هدفم درس خواندن است اما به دلیل مجازی شدن تدریس ها نمی توانم تکنولوژی برای عضو شدن در گروه های درسی ام تهیه کنم و از هم کلاسی هایم عقب هستم و حال یک گوشی دست دوم و قدیمی تهیه کردم که نمی توانم از ساعت هفت تا دوازده از ان استفاده کنم چون حجم ان کم و با حجم تدریس های زیاد هنگ می کند...