مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن وصیت نامه

سلام
من بابام سه هفته پیش به رحمت خدا رفته ولی نمیدونیم وصیت کرده یا نه از چند نفر از اشنایان پرسیدیم که انها هم اظهار بی اطلاعی کردند راهی هست که بفهمیم ایا وصیت نامه دارند یا خیر؟
سوال دیگه اینکه از اموال بابا که صاحب یک زن و دو فرزند پسر و یک فرزند دختر هست و طبق رسومات محلی به دختر ارثی نمیدهند ایا ما هم میتونیم به دختر ارثی ندیم یا اینکه قانون نظر دیگه ای داره

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام از اداره ثبت اسناد با کد ملی مرحوم استعلام کنید. اگر ایرانی شیعه هستید دختر هم ارث میبرد اگر مذهب عیر شیعه دارید طبق شرایط مذهب شما ارث تقسیم میشه