مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر با ماشین در کوچه

کسی که ملکی داره در یک کوچه ای و با ماشین سد راه میشه برای سایر اهالی کوچه
( عرض کوچه کم هست و فقط یک ماشین جا داره )
و میگه ملکم اینجاس و جلوی ملک خودم ماشینمو نگه میدارم و بقیه نمیتونن رفت و امد داشته باشن
باید عرض کنم که ایشون وکیل هستن و مدعی ان که کاری نمیتونیم در این مورد انجام بدیم در ایا حرفشون حقیقت داره ؟ بنده از چه طریقی میتونم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سد معبر در کوچه سد معبر خودرو ایجاد سد معبر سد معبر