مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی منع تعقیب و ابلاغیه بعد از ان به چه معناست

من 20 6دارم هفت ماه پیش یک موتوری سرتقاطع با رد کردن چراغ قرمز بمن زد و به افسر چهارراه گفتن چیزی نیست. ولی بعد شکایت کردن. بعد از چندمرحله تحقیقات و تشکیل هیات بازرسی پنج نفره به درخواست ایشون خودشون مقصر شدند و پیامک قرار نهایی منع تعقیب برای من اومد. ولی الان دوباره بعد از یکماه دوباره ابلاغیه اومده برای بررسی به دادگاه بیاین. ایشون تا دوهفته بعد از رای اعتراضی ننوشته بودن ... حالا این بررسی برای چیه؟

پاسخ ها :

يد الله  بهرامي

يد الله بهرامي :

سلام احتمالا طرف مقابل به رای دادسرا اعتراض کرده و پرونده به دادگاه کیفری ارجاع شده و دادگاه برای اخذ توضیح و صدور رای شما را احضار کرده است

الهام  زره پوش

الهام زره پوش :

استان :

سلام
از زمان صدور قرار منع تعقيب شاكي حق دارد ظرف ده روز اعتراض كند
بايد برويد پرونده را مطالعه كنيد و ببينيد در مهلت قانوني ده روزه اعتراض زده يا نه
به نظرم كه در مهلت اعتراض زده و به دادگاه رفته و الان دادگاه وقت رسيدگي گذاشته براي بررسي
كدام شهر هستيد؟

زهرا افشاری پور

زهرا افشاری پور :

استان :

باسلام
اگر برای شما ابلاغ وقت رسیدگی از دادگاه آمده،یعنی اعتراض ایشان به قرار،مورد پذیرش واقع شده و شما باید از خودتون دفاع کنید.درمورد اینکه فرمودین تا 14 روز اعتراض نزدند شاید عذرموجهی برای تاخیرشون ارایه کردن و مورد پذیرش واقع شده