مشاوره حقوقی رایگان - نقص مدارک بیمه بیکاری

من حدود 6ساله بصورت روزمزد 80روزه در پتروشیمی..... بندر امام مشغول فعالیت هستم از اسفند ماه بیکار شده ام نامه اتمام کار به من نمیدن الان واسه بیمه بیکاری ازمن نامه اتمام قرارداد میخوان درصورتی که با ما قرارداد نمیبندن ایا به من بیمه بیکاری تعلق میگیرد

پاسخ ها :

نقص مدارک بیمه بیکاری مدارک برای دریافت بیمه بیکاری بیمه بیکاری قرارداد کار