مشاوره حقوقی رایگان - برای نقص مدارک بیمه بیکاری چه کاری انجام بدهم ؟

با سلام . با توجه به کرونا و وضعیت بد اقتصادی شرکت مجبور شد که چندی از نیروهای خود را اواخر اسفندماه 98تعدیل کند . لذا در نامه ای که از طرف شرکت به این جانب داده شد ذکر شده به دلیل وضعیت اقتصادی با این خانم قادر به ادامه همکاری نیستیم . من هم در سامانه بیمه بیکاری ثبت نام کردم و کد رهگیری دریافت کردم کلا دو میلیون و پنجاه هزار تومان از اخر اسفند تا خرداد ماه برای اینجانب واریز شد . تا اینکه قرار شد در سامانه جامع روابط کار ثبت نام شود . مجددا در این سامانه هم ثبت نام کردم و مدارک خود را به همراه نامه بیمه بیکاری و قرارداد شرکت ضمیمه کردم . اخیرا اخطار دادند که من نقص مدارک دارم و چنانچه از خرداد ماه هنوز بیکاری بنده ادامه دارد دلیل بیکاری را تغییر داده و مدارک را ضمیمه کنم . بنده دلیل بیکاری را از وضعیت بد اقتصادی به حوادث غیرمترقبه تغییر دادم و مجددا همان نامه قبلی را ضمیمه کردم . 3 مهر پیام امده که مجددا نقص مدارک دارید . خواهشا بفرمایید من باید چه کاری انجام بدهم ؟ تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.