مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

من یه دختری رو دوست دارم که ایشون یک ساله از شوهرشون جدا شدند و خونه پدرشون سکنا دارند یک پسر هم دارن دکه با ایشون زندگی میکنند همسر ایشون معتاد هستند و نمیتونند خودشونو اداره کنند چه برسه به خونواده سوالا از شما این هست.

1-من با ایشون ازدواج کنم میتونم بچه ایشونو حضانتشو به عهده بگیرم. در ضمن بچه ایشون یک سالو 8 ماه سن دارند
2- شناسنامه میتونم به نام خودم بگیرم از ثبت احوال
3- ایشون بیش از یک سال هست که اقدام به طلاق گرفتند و دادخواست طلاق رو دادند ولی همسر معتاد ایشون از حضور به دادگاه امتناع میکنند دلیلش هم اینه که میترسه مامورین دادگاه اونو به کمپ ترک اعتیاد ببرن. رفتن دادخواست دادن قاضی رای به تحقیق از همسایه ها دادند ولی بعد از دو ماه خبری نشده از رای نهایی دادگاه. لطفا راهنماییم کنید..

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

1. خیر. 2.خیر 3. اگر عسر و حرج ایشون اثبات بشه رای طلاق صادر میشه منتهی زمان میبره و چون دادنامه غیابی است تا قطعیت رای نیز مواعد طولانی تر میباشد