مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی مبنی بر صدور اجرائيه و كسر از آمار

1-پرونده کلاسه ....ردیف فرعی ... شماره بایگانی ....با علت طرح رسيدگي بدوي و موضوع خواسته درخواست صدور اجرائيه نسبت به چك بلامحل به شعبه 1 دادگاه عمومي حقوقي مجتمع قضايي شهيد بهشتي تهران ارجاع و در تاریخ 1399/07/01 ثبت گردید
2-در تاریخ 1399/07/06 وقت نظارت دفتر برای تاریخ 1399/08/17 تعیین گردید
3-دستور قضایی مبنی بر با توجه به تكميل بودن پرونده ، عينا جهت صدور دستور به حضور ارسال مي گردد. در تاریخ 1399/07/09 صادر گردید
4-دستور قضایی مبنی بر صدور اجرائيه و كسر از آمار در تاریخ 1399/07/14 صادر گردید
5-نسبت به دعوی ..... به طرفیت...... مبنی بر درخواست صدور اجرائيه نسبت به چك بلامحل طی شماره ......مورخ 1399/07/15 اجرائيه صادر شود
این مورد مربوط به چی هست؟ یعنی چی؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سوالتون واضح نیست. ولی این متنی که فرستادید مربوط به دادخواست مطالبه وجه چک و اجرای آن است