مشاوره حقوقی رایگان - ماده 639 بند ب

لطفا در مورد بند ب ماده 639 قانون مجازات اسلامی توضیح بفرمایید که مصادیقی که معمولا در محاکم ذیل عنوان تشویق و ترغیب به فساد و فحشا محکومیت صادر می کنند چه مواردی است؟
مصادیق فساد و فحشا معمولا چه مواردی است.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

متاسفانه این ماده از موادی است که بسیار سلیقه ای است از یک مهمانی ساده و حتی یک گالری عکس تا محلی برای تن فروشی را میتوانند مصداق این ماده قرار دهند در صورت بروز مشکل حتمااا وکیل بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مصادیق شامل جرایم منافی عفت حدی شامل زنا لواط مساحقه و جرایم دون زنا ازقبیل روابط ازاد زن و مرد فیزیکی ماننده ارتباط فیزیکی دون زنا است