مشاوره حقوقی رایگان - درز انقطاع

با سلام و عرض ادب در مجاور خانه دو واحدی حیاط دار 30سال ساخت ، واحد مسکونی قدیمی تخریب و اپارتمان چهار طبق با زیر پیلوت و سویتی در پشت بام احداث شد که ظاهرا ارتفاع ان بیش از حد نصاب بوده و سازنده دیواره ساختمان خود را تا اخرین نقطه خط مرز در زمین خود اورده و جایی برای درز انقطاع نگذاشته و در حال حاضر سکونت نیز مینمایند دو سوال مطرح است :
1 - با شرایط فوق اگر بنده قصد ساخت اپارتمان 5 یا 6 طبقه را داشته باشم ملزم به رعایت درز انقطاع به چه میزان هستم و این میزان به اندازه سهم ملک بنده است یا هر دو ملک ؟
2- اگر پاسخ شما به سوال اول به اندازه استاندارد تعیین شده سهم دو ملک باشد امکان شکایت و اخذ ضرر و زیان از مالک ساختمان مجاور هست ؟
با نهایت سپاس و تشکر

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اندازه روز انقطاع را مهندسین ساختمانی با توجه به نوع ساختمان و سازه آن مشخص میکنند اما چنانچه ملک مجاور رعایت نکرده باشد و تلفات بیشتری برا شما در بر داشته باشد میتوانید طرح دعوای خسارت با جلب نظر کارشناس بنمایید