مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت درز انقطاع

با سلام
عدم رعایت درز انقطاع از طرف ملک مجاور از نظر قانون و جرم جنبه عمومی دارد و اگر دارد چه زمانی جنبه عمومی پیدا میکند .
زمانی که با زلزله خسارات مالی یا جانی داشته باشد یا اینکه عدم رعایت درز خود کافی است که جنبه عمومی پیدا کند داشته باشد
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا می توانید از طریق شهرداری نسبت به عدم رعایت درز انقطاع اعتراض نمایید و سپس از طریق شورای حل اختلاف با تقدیم دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری در صورت وقوع و بروز خسارت نسبت به اخذ خسارت از ملک مجاور اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا
درخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا کارشناس رسمی در گزارش خود قید نماید
و سپس باید به شهرداری مراجعه و اعتراض نمایید
و بعد باید شکایت خود را مطرح نمایید و
و در حال حاضر جنبه عمومی ندارد و تا زمانی که خسارت ایجاد نشود جنبه عمومی پیدا نخواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جنبه عمومی ندارد میتوانید به شهرداری به ملک مجاور اعتراض کنید و حتما تامین دلیل هم از شورای حل اختلاف بخواهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

ابتدا می توانید از طریق شهرداری نسبت به عدم رعایت درز انقطاع اعتراض نمایید سپس به مراجع قضایی متوسل شوید