مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه

سلام. پدر من یک ساله فوت کرده یه پسر و سه دختر داره ما هم کارهای قانونی را طی کردیم پدرم یه خونه ویلایی یه اپارتمان زمین های کشاورزی سهام معدن و.... داره ولی الان برادرم میگه همش به اسم منه فقط یه اپارتمان مونده که باید تقسیم کنیم بعد هیچ سندی هم به ما نشون نمیده که به اسم اون هست یا نه میخواستم بهمون یه راهی پیشنهاد بدین که بتونیم حقمونو بگیریم ... داداشم به ما یه بنچاق نشون میده که خونه به اسم اونه ولی بابام پنج ساله پیش در سن 80سالگی زده به اسمش آیا حقیقت داره که میگن اگر پدری بالای 60سال سندی را به اسم فرزندش بکند باز هم به فرزندانه دیگرش هم ارث میرسد

پاسخ ها :

ادعای مالکیت اموال توسط یکی از وراث ادعای مالکیت یکی از ورثه انتقال اموال قبل از فوت ارث