مشاوره حقوقی رایگان - میخواستم بدونم این یعنی چی

پرونده کلاسه ... ردیف یک با علت طرح تحقیقاتی نسبت به اتهام مستوجب تعزیز در دادسرای زنجان تاریخ 99/7/8 ثبت گردید شماره بایگانی ... به شعبه 7 بازپرسی دادسرای عمومی انقلاب زنجان ارجاع شد. 2. در تاریخ 99/7/8 وقت نظارت دفتر برای99/8/7 تعیین گردید. 3. دستور قضایی مبنی بر با توجه وصول پرونده عینا جهت صدور دستور به حضور احضار میگردد. در تاریخ 99/7/8 صادر گردید. 4. نسبت به شکایت سید .... علیه ک... مبنی بر سرقت مستوجب تعزیر طی شماره 99/7/15 قرار موقوفی صادر شد. 5. ابلاغیه مورخ 99/7/20 جهت ابلاغ دادنامه جهت شماره ........... مورخ 99/7/15 برای سید ... صادر شد. در خلاصه هم نوشته پرونده مختومه شد

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
علیه شما شکایتی مطرح شده که بعدا به لحاظ گذشت یا سایر جهات قانونی قرار موقوفی تعقیب صادر شده و پرونده بسته شده