مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام. یک واحد اپارتمان اجاره دادیم موعد‌ تحویل 99/4/27 بود که تاریخ 99/4/17 تخلیه و 99/4/27 تحویل دادند و صورتجلسه از طریق املاک کردیم که در 99/4/27 واحد تحویل موجر شد و مستاجر هم پول پیش را کامل گرفت و طرفین دیگر هیچ حساب و کتابی نداشته و ندارند. و امضا و اثرانگشت هم شد. فردای تحویل مستاجر ادعای کذب کرد که وسایل در خانه جا گذاشته. شکایت خیانت در امانت در دادسرا کرد و در کلانتری ادعای کذب کرده است یک سری وسایل خونه به ارزش چند میلیونی و عکس های شخصی ازش جا مانده! ایشون با اینکه ملک شخصی داشت، اصلا راضی به تخلیه واحد نبود و به خاطر تلافی و مقرضانه دست به توهین و‌ شکایت زده. در حال حاضر پرونده از کلانتری به دادسرا برگشت خورده و از انجا به شورای حل اختلاف. من یک زن با آبرو هستم و ایشون و همسرش قصد ازار من و خانوادمو دارند و مدعی است شاهد میاورد البته قطعا شاهدش دروغین هست چون تمام وسایلی که ادعا کرده است کاملا به دروغ می باشد. لطفا راهنمایی کنید چطور دفاع قوی کنم که برائت بگیرم

پاسخ ها :

زهرا افشاری پور

زهرا افشاری پور :

استان :

باسلام
اینکه فرمودین صورتجلسه تخلیه تنظیم کردین،بسیار بجا و مفید است میتوانید بهش استناد کنید اگر شاهدی هم مبنی بر این انر دارید معرفی کنید
ارسال پرونده شما به شورای حل اختلاف،صرفا برای تلاش جهت مصالحه است.بنوعی ریش سفیدی میکنن
مضافا بر اینکه رکنِ اصلیِ جرم خیانت در امانت(سپردن)میباشد و بنظر من شما نباید محکوم شوید
چون شاکی وسیله ای به شما نسپرده و تحویل نداده است
موفق باشید