مشاوره حقوقی رایگان - ازداوج دختر بالغه رشیده

با سلام و احترام
بنده دختر 36 ساله دارای مدرک کارشناسی ارشد و 10 سال سابقه بیمه هستم. پدر و مادر بنده متارکه کردند و مادر با من زندگی میکنند و برای دریافت مهریه و طلاق دادخواست دادند. با توجه به شرایط پدر بنده به ازدواج من رضایت نخواهند داد و جد پدری من اخیرا فوت کردند. پسری که بنده با ایشون قصد ازدواج دارم خارج از ایران هستند و امکان مراجعه و زمان زیادی برای دادگاه و دادخواست ندارم. میخواستم راهنماییم کنید که من میتونم بدون اذن پدر با حضور باقی اقوام عقد دایم داشته باشم؟ و مدت زمان دادگاه جهت گرفتن مجوز چقدر هست حدودا؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله اگر دلایل پدر شما منطقی نباشد با اذن دادگاه میتوانید بدون رضایت پدر ازدواج کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

خیر نمی توانید- مدت زمان بستگی به شهر محل اقامه دعوا دارد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
قابل پیگیری است
در صورت تمایل، تماس بگیرید