مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات خود و خانواده ام از زوجه

سلام همسر بنده بعد از 5 ماه زندگی با من مهریه اش رو به اجرا گذاشته و مقدار زیادی طلاهایم را برده است آیا راهی هست برای پس گرفتن طلاهایم که بیشتر فاکتورها به اسم خواهرم و پدرم هست که خریداری کردن و خواهرم طلاهایش رو به خانومم داده بود که در یک مراسم عروسی استفاده کند و چند روز بعدش همراه طلاهای من طلاهای خواهرم رو هم برده است و در ضمن به دروغ میگوید همه اش را فروخته ام ، از طریق اقدام قضایی دستم به جایی میرسد و یا اینکه نتیجه ای نمیگیرم و فقط هزینه دادرسی بر گردنم می افتد. باید شکایت کیفری انجام شود یا حقوقی چون طلاهای خواهرم رو هم برده است (خیانت در امانت)
ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شکایت کیفری انجام دهید بهتر است

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
قابل پیگیری است
در صورت تمایل، تماس بگیرید