مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات اززوجه

سلام هنور طلاق نگرفته اند اگر زوج دادخواست استرداد طلاجات بده و خانم مقداری از آنها را بعنوان هبه که در مناسبت ‌های دوران عقد تحویل گرفته قبول کند که بفروش رسانده و فاکتور فروش هم ارائه کند و بیان کند که حتی فاکتورها را همسرش به نام خانم میخرید و به همان دلیل زوج اصل فاکتورها را ارائه نمیکند و فاکتورهای ارائه شده کپی و ساختگی هستن. ولی مابقی که اصل فاکتور از سوی زوج ارائه شده ولی اصلا به زوجه تحویل نداده را انکار و اعلام سوگند برای اثبات کند ولی زوج ادعا کند که همه طلاجات نزد خانمه و امانت به خانم داده بود ولی فاکتور ارائه ندهد آیا اثبات هبه بودن رخ داده و اگر خیر اثبات آن به عهده زوج هست یا زوجه؟ احتمال رأی محکومیت به چه مقدار وجود دارد؟

پاسخ ها :

مهدی سلطانی

مهدی سلطانی :

استان :

باسلام طلا نزد زوجه به صرف ادعای بفروش کفایت خواهد کرد ودعوای زوج محکوم به رد می باشد