مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه

اینجانب مغازه ام را به یک آقای مشاور املاک در مشهد اجاره داده ام و خودم در تهران زندگی میکنم پس از ده ماه که برای زیارت رفته بودم به مغازه نیز سری زدم که متوجه شدم با کسی که قرارداد بسته بودم ، مغازه را بدون اجازه من به کسی دیگر (لبنیاتی) اجاره داده است و دو ماه دیگر قرارداد پایان می‌یابد فعلا چه کاری میتوانم کنم و راه کارهای من چیست تا در پایان قرارداد اگر خسارتی وارد شده بگیرم و مغازه نیز تخلیه شود کمکم کنید لطفا .
متشکرم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

پس از پایان مدت اجاره می تواند درخواست تخلیه به شورای حل اختلاف بدهید و با توجه مصوبات جدید ستاد کرونا احتمالاً برای شما جلسه دادرسی برگزار می شود