مشاوره حقوقی رایگان - ایا پول پیشی که مستاجر دوم به اول داده است دیونی برای موجر ایجاد می کند

با سلام
طرح مسئله :
من یک اپارتمان را 2 سال پیش به یک نفر اجاره دادم ایشان ذکر کرد من مدیر ارشد یک شرکت خصوصی هستم و برای اسکان مدیران نیازمند اپارتمان هستم که ایشان را در ان محل اسکان دهم و این مورد در قرار ذکر گردید همچنین ذکر گردیده است که موجر هیچگونه ارتباط مالی با شخص ثالث ندارد
حالا مشخص شده که ایشان مال اجاره را به شخص دیگری اجاره داده است
و بجای اجاره از ایشان پول پیش گرفته است
مشکل پیش امده :
مستاجر در پرداخت اجاره بد حساب است و الان بیش از 2 ماه است اجاره پرداخت نکرده است
سوال :
1- ایا امکان تخلیه ملک وجود دارد
2- در صورت شکایت برای تخلیه اضافه پول پیش که مستاجر اول از دوم گرفته است چطور میشود
3- در صورتی که کار به شکایت بکشد مستاجر دوم میتواند ادعا کند تا پول پیش را نگیرم تخلیه نمیکنم و دین به گردن من می باشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با اخذ تامین دلیل دادخواست تخلیه بدهید به جهت اینکه ملک را به شخص دیگری اجاره داده است.
بابت اجور معوق نیز می توانید دادخواست بدهید و طبق قرارداد مطالبه کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید حکم تخلیه بگیرید
تخلیه منوط به سپردن وجه ودیعه می باشد
مستاجر دوم مسئوا پرداخت مازاد می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید قرارداد شما بررسی گردد که آیا مستاجر حق اجاره ، مورد اجاره را به شخص ثالث داشته است یا خیر و سپس با توجه به مفاد و شروط قرارداد اقدام قانونی انجام بدهید

و اگر مهلت مقرر در قرارداد اجاره نامه ، تمام شده باشد شما میتوانید دادخواست تخلیه مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر میتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در اجاره نامه حق انتقال اجاره توسط مستاجر سلب شده باشد قابل شکایت و پیگیری هست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که بر طبق قرارداد این اجازه را نداشته اقدام به شکایت کنید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

بله امکان وجود دارد خیر مستاجر دوم نمی تواند چنین ادعایی کنه و شما دینی به ایشون ندارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
به خودشان مربوط است
بستگی به متن اجاره نامه و حکم تخلیه دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در قرارداد حق اجاره دادن از مستاجر سلب نشده تا پایان مدت نمیتوان تخلیه کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی ، کلیه اسناد و مدارک مرتبط با موضوع تحت بررسی و مطالعه قرار گیرد تا پاسخی در خور دریافت کنید .

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

بله‌(بدلیل عدم پرداخت اجاره بها) امکان تخلیه از طریق ثبت دادخواست حقوقی وجود داره
2_شما فقط در ارتباط با قراردادی که خودتون با مستاجر منعقد کردین مسول هستین و بازپرداخت مبلغی که مستاجر اول از مستاجر دوم گرفته،برعهده ی مستاجر اول هست نه شما
3_ نه خیر مستاجر دوم نمیتونه از شما وجهی مطالبه کنه و درعین حال مکلف به تخلیه ملک هست! چون اساسا قرارداد اجاره ای که بعدا بین دومستاجر منعقد شده از اعتبار قانونی برخوردار نیست و تحت حمایت قانون نیست! شما مالک هستین و چنانچه در قرارداد ذکر شده باشه که مستاجر حق واگذاری منافع مورد اجاره را به غیر ندارد، تخلف از طرف مستاجرشما سر زده که ملک شخص دیگه ای رو بدون مجوز قانونی به اجاره واگذار کرده و خودش هم مسول هست که هر مبلغی که گرفته رو به اضافه خسارت وارده به صاحبش پس بده

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی به متن قرارداد دارد اما در هر حال باید پول پیش مستاجر در زمان تخلیه به ایشان پرداخت شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تخلیه صادر میشود و شمت صرفا ودیعه مستاجر مربوط به خود را باید بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت قرارداد شما باید رویت شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس شرایط قرارداد امکان فسخ یا تخلیه هست.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله بطرفیت هردوبایداقامه گردد
متعلق به ایشان است امابابت ضرروزیان وتعدی وتفریط درعین مستاجر اول قابل پیگیریه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال از ابعاد مختلفی قابل بررسی است بهتر است تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
1- بله، در صورتی که مستأجر به مدت بیش از 2 ماه اجاره را پرداخت نکرده باشد، شما می‌توانید با ابلاغ اخطار تخلیه به مستأجر، از او خواستار تخلیه ملک شوید. در صورتی که مستأجر تا مهلت تعیین شده در اخطار تخلیه، اقدام به تخلیه ملک نکند، شما می‌توانید با اخذ حکم دادگاه، توسط قوه قضائیه، از طریق اجرایی تخلیه ملک را انجام دهید.

2- در صورت شکایت برای تخلیه، مستأجر اول می‌تواند از مستأجر دوم، پرداخت پول پیش را درخواست کند. به عبارت دیگر، مستأجر دوم می‌تواند از پس اجاره نیاید، اما باید پول پیش را به مستأجر اول بازگرداند. اگر مستأجر دوم پول پیش را به مستأجر اول باز ندهد، مستأجر اول می‌تواند با استناد به قرارداد اجاره، از مستأجر دوم، پرداخت پول پیش را درخواست کند.

3- اگر مستأجر دوم به دلیل عدم پرداخت اجاره، توسط شما اخطار تخلیه شده و در اجرای آن از ملک خارج نشده باشد، شما می‌توانید با اخذ حکم دادگاه، با استناد به قرارداد اجاره، از او خواستار بازگشت پول پیش شوید.