مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن در شان زوجه

من مدت یک سال و نیم عقد هستم. پدر همسرم خانه ای دارن. محله ای پایین تر و امکاناتی کمتر از محل زندگی و خانه پدری بنده. از ایشان درخواست تعمیر یا رهن خانه مناسبتری کرده ام اما تهیه نمیکنند. در این خصوص توهین های زیادی به من کردند و در نهایت گفتند نمیخوای از دادگاه حقت رو بگیر. در این زمینه من چه اقدامی میتوانم بکنم.
منظور از خانه در شان چیست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تعیین شان در زمان های مختلف و نسبت به افراد مختلف متفاوت است و تشخیص آن با دادگاه می باشد