مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک توسط مستاجر

با سلام. بنده یک واحد آپارتمان در دی ماه 98 خریداری کرده و سند آن را به نام یکی از بستگان زده ام. در آن زمان ملک خریداری شده در 24 شهریور 98 توسط فروشنده در اختیار مستاجر قرار گرفته بود. با توجه به نیاز خودم که مستاجر بودم در همان زمان از مستاجر تقاضای تخلیه قبل از موعد بصورت شفاها دادم که مخالفت کرد. در اردیبهشت ماه مجدد موضوع تخلیه زودتر از موعد پیشنهاد دادم در قبال بخشش 5 ماه اجاره بهایی که تا آن ماه را پرداخت نکرده بود. اول قبول کرد ولی بعد از یک هفته گفتند تا پایان قرارداد هستند. الان قریب به 9 ماه از خرید ملکم میگذرد ولی تابحال نه اجاره پرداخت میکند نه در زمان پایان قرارداد تخلیه . دادگاه و شورای حل اختلاف هم درخواست دادم و طی تماس شورا به مستاجر، تاکنون در شورا حضور پیدا نکرده. شورا میگه ما حکم تخلیه هم بدیم اجرای احکام قبول نمیکنه بخاطر شیوع کرونا. کلیه لوازم خونه بیش از 4 ماه در پارکینگ اقوام داره خاک میخوره و ما به همراه فرزندان آواره شدیم. ضمنا مستاجر تاکنون قبوض آب و برق رو پرداخت نکرده. چکار کنم که به حقوق خودم برسم. لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

شفائی        جلیل

شفائی جلیل :

سلام
وقت بخیر
اگر در زمان خریداری در مبایعه نامه قید شده و فروشنده اجاره بها رو برای شما درنظر گرفتن ،با مبایعه نامه دادخواست تخلیه بدین ،تخلیه فوری شاید حکم نمیدن ،غیر فوری اقدام کنین چنانچه شورا قبول نمیکنه با قاضی شورا صحبت کنین و مشکلاتی رو که دارین درمیون بزارین بی تاثیر نخواهد بود

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

تمدید مجدد اجاره بخاطر شرایط کرونا منوط به تحقق شرایطی است که یکی از این شرایط پرداخت اجاره بها است که ایشان نپرداختند.شما می توانید تخلیه مستاجررابگیرید.