مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال از طریق نامشروع

با سلام و احترام
بنده بعنوان کارمند یک بخش خصوصی 2 سال پیش به اتهام دریافت رشوه و اخلال ارزی توسط یک نهاد امنیتی بازداشت شدم. بعد از 2 سال دادسرا اتهام رشوه را با توجه به خصوصی بودن محل کارم به تحصیل مال از طریق نامشروع تغییر داده و بنده در تمامی مراحل بازجویی و دادسرا اعلام نمودم وجوه دریافتی بابت حق مشاوره به مشتریان بعد از ساعت کاری بوده و بنده به هیچ عنوان کار خلاف قانون و یا تسهیل کننده کار قانونی برای مشتریان نبوده ام. کل پرونده های شعبه هم طبق ضوابط انجام شده. حتی برخی از مشتریان اعلام نمودن وجهی پرداخت ننموده اند و یکی از مشتریان اعلام نموده بابت حق المشاوره خدمات ارزی و بین المللی بوده است حتی در دادسرا بابت اخذ دفاعیات هیچگونه جرم صورت گرفته ای را نمیتوانند اعلام کنند. مثلا فقط میگویند تحصیل مال نامشروع از آقایان ..... ولی در اتهام نوع جرم و چگونگی تحصیل مال رو نمی گویند. چون پرونده ها کاملا طبق ضوابط بانک و بانک مرکزی انجام شدند. ضمنا شاکی خصوصی هم ندارم و بانک خودم هم چون هیچ ضرر و زیانی از طرف بنده به ایشان وارد نشده شاکی بنده نیستند. ایا جرمی برای بنده متصور میباشد؟
با تشکر

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به مندرجات پرونده تون داره و اینکه در نهایت تشخیص با قاضی پرونده است