مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال از طریق نامشروع با خیانت در امانت

سلام.بنده سال1389 تعداد22عدد سکه بهار آزادی به یکی امانت دادم تا در یک پروژه ساختمان سازی مشارکت کنم یعنی اون بنده خدا در حال ساخت بفروشه وهزینه کنه واتمام کارساختمان بنام بنده سند بخوره ساختمان تمام شد بعد دوسال ولی چنین اتفاقی نیفتاد الان اون ساختمان هم فروخته شده چون اون بنده خدا از نزدیکان بود ازش مطالبه نکردم وگفتم پیشش امانته دیگه ت اینکه ازش یکماه پیش 22عدد سکه با ظهارنامه رسمی مطالبه کردم وایشون به بنده جوابی ندادن میشه ازشون به جرم خیانت در امانت و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنم وایا مشمول مرور زمان نشده. ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است دادخواست حقوقی تنظیم گردد

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

با سلام
اگر قرار بوده که به فروش برساند و مبلغ را در ساخت ملک هزینه کند دیگر موضوع مشمول خیانت در امانت نخواهد بود
اگر دلیل کافی نسبت به توافق صورت گرفته دارید جهت اثبات موضوع مشارکت و گرفتن ملک اقدام کنید، بهتر است وکیل اخذ نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و یکه های خود را مطالبه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دید اظهارنامه چه زمانی ارسال شده و آیا موضوع مشمول مرور زمان شده است یا نه ؟ چرا که در غیر اینصورت تنها به لحاظ حقوقی می توانید اقدام نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع واجد وصف کیفری نیست و مشمول مرور زمان نشده می توانید از طریق دادگاه های حقوقی مطالبه نمایید پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق مشاوره تلفنی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت عنوان خیانت در امانت قابل شکایت است هرچند می‌توانستید در خصوص املاک نیز اقدام کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای شکایت کیفری خیانت در امانتباید سپردن سکه ها را به امانت ، اثبات کنید و همچنین سونیت ایشان

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر تاریخ وقوع خیانت در امانت بعد از سال 1395 اتفاق افتاده است شامل مرور زمان نشده است ولی توجه داشته باشید که در جرم خیانت در امانت بایستی عنصر سپردن را ثابت کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست استرداد سکه حقوقی بدهید.از طریق کیفری نیز قابل پیگیری است

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خیر شما فقط میتونید استرداد مال منقول خواستتون باشه و اونم چون مدرکی ندارید با سوگند میتونید پیش برید که اگر سوگند بخوره که چیزی از شما نگرفته عملا کار شما پیش نمیره