مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن متن به امضا

سلام بنده رییس هیات مدیره تعاونی می باشم ‌هنگام امضاء صورت وضعیت پروژه آبیاری قطره‌ای کپی فاکتورهای خرید لوله را امضا کرده ام می ترسم پیمانکار و مدیرعامل متن به بالای امضاء اضافه کرده باشند که اقلام را من تحویل گرفته ام. اگر این کار را کرده باشند بدبخت می شوم لطفاً راهنمایی کنید استرس دارم.

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام اگر بر فرض محال چنین اقدامی نمایند چون قابلیت تشخیص از ناحیه کارشناس رسمی دادگستری دائر بر موخر بودن انشاء بعد از تحریر را دارد جعل و استفاده از سند مجعول خواهد بود و بیشتر برای آنها دردسر درست خواهد کرد موفق باشید