مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه با کد رهگیری

سلام. من خانه ای رو پیش خرید کردم. قولنامه بنگاه و کد رهگیری دارم. خونه ساخته شده. سازنده میخواد ملک رو از من بخره و یک پیش فروش دیگر به من بده.
با توجه به این که هنوز ساختمان جدید قابلیت دریافت کد رهگیری ندارد، نظر اساتید درباره این معامله چیست؟
چه کاری باید کنم که معامله محکم باشه؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید شرایط معامله ازنزدیک بررسی شود ولی علی الظاهر این کار را انجام ندهید.