مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و کلاهبرداری

با سلام

از اسم و مدارک(کپی) بنده برای ورود به شرکتی سهامی خاص در اهواز و زدن سمت مدیر عاملی سوء استفاده شده. این شرکت ظاهرا بدهی مالیاتی دارد. از آنجایی که نفرات شرکت را نمی شناسم و تنها آدرسی که از آنها یافتم واقعی نیست لطفا بنده را راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. ابتدا موضوع را به اداره ثبت شرکت ها اطلاع دهید و شکایت جعل، کلاهبرداری، استفاده از اسناد مجعول و سایر عناوین در دادسرا اقدام نمایید. مدارک پرونده را محض احتیاط به اداره مالیات نیز تقدیم نمایید. موفق باشید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،موضوعی که عنوان کردیدبسیارپیچیده است،وکیل اختیارکنید.موفق باشید