مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف با خودرو پارک دوبل

سلام. من با ماشین برای پیاده کردن مسافر یک پارک دوبل داشتم. بعد از حدود یک دقیقه یک موتور از پشت سر با سرعت بالا با من برخورد کرد که خوشبختانه خودش آسیب ندید. ایشون گواهینامه هم نداشت. اون لحظه ایشون قبول کرد خسارت من رو بده و با هم ماشین رو بردیم پیش صافکاری که ایشون معرفی کرد. ولی الان بعد از گذشتن هشت روز از تصادف میگه من مقصر نبودم و باید پلیس بیاد کروکی بکشه. میخواستم ببینم مقصر کیه؟ آیا بعد از گذشتن این زمان پلیس کروکی رو تهیه میکنه؟
ممنون

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. با طرح پرونده فضایی و دستور قضایی امکان بررسی مجدد تصادف وجود دارد. شما میتواند با یک افسر راهور مشورت کنید.