مشاوره حقوقی رایگان - سیلی زدن و فحاشی

با سلام. خلاصه بگم که یک خواستگاری داشتم یک سال هست که میره و میاد. هر بار هم فحش میده من مدیر موسس یک مجموعه آموزشی و از خانواده نجیب و با شخصیت اون هم دکتری و شاغل.
در جلسه حضوری و در راه برگشت به خونه که با ماشین میرسوند گفتم باهات مشکلی ندارم فقط چون فحش میدی بهت نه میگم. این هم باز عصبی شد آن قدر فحش های رکیک داد به من به پدر و مادر و خواهرام که قابل گفتن نیست. 4 تا 5 سیلی هم زد چند بارم به من تف انداخت. هر چند فکر میکنم اختلال شخصیت داره ولی من واقعا شکستم.
حکم کار اون چیه؟ لطفا راهنماییم می کنید؟
سپاس.

پاسخ ها :

حکم سیلی زدن به فرد دیگر مجازات فحاشی فحاشی سیلی زدن