مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در انتقال سند

سلام، وقت بخیر. یک ملکی رو خریداری کردیم و 2 ماه زمان برای انتقال سند گرفتن. 2 ماه الان تموم شده و برای انتقال یک ماه دیگر زمان میخوان. ولی در قولنامه برای خسارت دیرکرد چیزی ذکر نشده. الان میتونیم برای دیرکرد خسارتی از فروشنده بگیریم یا خیر؟

پاسخ ها :

مطالبه خسارت تاخیر در انتقال سند خسارت تاخیر در انتقال سند تاخیر در انتقال سند عدم انتقال سند توسط فروشنده انتقال سند ملک سند ملک قوانین خرید و فروش ملک