مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی سیم کارت

سلام، خسته نباشید. سیم کارت من مسدود شده. میزنه رفتین در لیست سیاه در صورتی که من نه خطایی کردم نه چیزی. اصلا با سیم کارت کار نمیکنم و گذاشته بودمش کنار. حالا میخواستم فعالش کنم و شارژ بریزم زده مسدود شده و رفته در لیست سیاه. چیکار کنم حالا؟ الکی سیم کارتم رو مسدود کردن. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود بر اساس متن قراردادی که در موقع خرید سیمکارت امضا می شود اگر برای مدت معینی از سیم استفاده نشود شرکت اوپراتور حق دارد تا نسبت به قطع و فروش آن به شخص دیگری اقدام نماید ، اما معمولا پیش از این واگذاری موضوع از طریق پیامک به مالک سیمکارت اطلاع داده می شود. جهت اطلاع از علت قطع به دفتر خدمات آن اوپراتور مراجعه نمائید