مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی

سلام. من به دیوان شکایت کردم رای به ضررم صادر شده و یک ماه هست تجدیدنظر خواهی کردم. خواستم بدونم میشه تاریخ بررسی رو فهمید؟ یعنی تاریخ زدن برای روزی؟
من مستنداتی که فرستادم به رای هیات عمومی 4 برگ بود ولی صفحه هاش رو جابجا شماره گذاری کردم، مگه قاضی خودش باز تهیه میکنه مستندات رو؟ یک وقت اشتباه نخونه چون جابجا هستن صفحات.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
در بدو امر شعبه رسزیدگی کننده به طرفین ابلاغ میشود.
در اکثریت موارد در تجدیدنظرخواهی نیاز به تشکیل جلسه مجدد نیست و قضات باتوجه به لوایح و مستندات پیوستی رای صادر می نمایند و تنها رای به طرفین ابلاغ خواهد شد.