مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای تجدید نظر در رای دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام
به دنبال برداشتن بنده که رییس اداره آموزش دانشکده پزشکی بودم و قرار دادن یک هیئت علمی به جای من .
برای برکناری کامل من یک سری نامه نوشتند و گفتند که فحاشی و غیره کرده. در حالی که در تمام آن مدت به علت پیگیری از طریق دیوان عدالت اداری سکوت کردم و همچنان منتظر رای هستم و تقاضای فوریت هم به تازگی کردم تا کلا سر به نیست نشوم
وقتی من را به هیئت تخلفات فرستادند من قبول نکردم و صراحتا خواستم تحقق کنند که تحقیق نکردند و رای را صبح همان روز فرستادند متاسفانه یکی از افراد مدعو هیئت علمی بود که صراحتا میگفتند چون خانم فلانی ناراحتند تو باید بپذیری که فحاشی کردی در حالی که اتاق جدید که بودم هم بغلش اتاق هیئت علمی بود و هم نگهبانان شاهد بودند و بسیاری از هیئت علمی ها . من در اعتراض خود با دلایل مشهود گفتم این افراد سابقه تخلف دارند و عضو هیئت علمی که به من نسبت فحاشی داده و عدم رعایت موازین اداری هیچ نامه ای از سوی ایشان که مدیر جدید من در واحد edo بودند مشاهده نمیشود اتوماسیون اداری و یا حتی دست خط و همچنین پاس و مرخصی من هم در سامانه درست میباشد . و .. رای بالاخره ثابت شد و اجازه اعتراض به رای و از آن جا که پرونده من داده نمیشد من کل پرونده را نوت برداشتم. ولی مستندات و حتی مستندات خودم را نفرستادم به خاطر اینکه انتظار داشتم با پرونده ارسال شده باشد الان رای آمده که چون باتشریفات کامل انجام داده رای انها قبول است دوم اینکه نظارت قرار بود به وقت 25 فروردین 1403 انجام شود دو ماه زودتر شروع شد و 20 اسفند رای صادر گردید. من میخواهم بدانم از کجا بدانم مستندات دفاعیه من ارسال شده است چون دیوان نوشته عدم مستندات کافی و الان برای تجدید نظر چگونه اقدام نمایم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می‌بایست تجدیدنظرخواهی نمایید
و باید لایحه تخصصی تنظیم نمایید و ارائه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.