مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرایدار

سلام.
من یک سال هست سرایدار مجتمع مسکونی هستم. حقوقی که به من میدن کمتر از قانون کار است. میگن چون بهت مسکن دادیم حق مسکن بهت تعلق نمیگیره. میتونن حق مسکن ندن؟ آخه ما این جا نقش نگهبان هم داریم و نمیتونیم بیرون بریم. حقوق من 2420 هست.

پاسخ ها :

حق مسکن سرایدار میزان حقوق سرایداری عدم پرداخت حقوق اداره کار حقوق سرایدار سرایدار