مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مجدد دیه تصادف

با سلام.
بنده در حدود سه سال پیش با خودرو شخصی خودم تصادف کردم که منجر به شکستگی استخوان ساق پا و.... شد. بعد از عمل جراحی و‌ گرفتن مبلغی دیه از بیمه حدودا پس از گذشت پنج‌ ماه تونستم عصا و ... رو رها کنم و روی پای خود ایستاده و حرکت کنم. منتها در طی این سه سال با افت و خیز هایی از طرف و قسمتی که ‌شکستگی به وجود آمده بود و در نهایت پلاتین جایگزین استخوان شده بود رو به رو شدم. در حدود یک ماه است که درست در نقطه شکستگی آثار فرورفتگی و ‌ترک و عفونت پدیدار شده. آیا من میتوانم‌ به همین علت که میتوان گفت عدم بهبودی کامل و التیام آثار شکستگی بعد از سه سال و‌ پدیدار شدن علائمی همچون ترک و عدم جوش خوردن کامل استخوان و انحنای پلاتین، شکایت و خسارت دیگری را از بیمه طلب کنم یا خیر؟
با نهایت سپاس.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به جهت اینکه مازاد بر دیه نیست و مرتبط هست دادخواست مطالبه دیه ناشی از تصادف مطرح کنید