مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مجدد دیه تصادف

با سلام.
بنده سال 98 با یک خودرو تصادف کردم و در این حادثه آرنج بنده خرد شد و بعد از عمل کردن و نصب چندین پلاک دیه بنده با بیمه ... رو دادند
بعد از دو سال دست من درد میکنه و به دکتر مراجعه کردم و میگوید که دوباره باید عمل بشوی تا یک پلاک رو خارج کنم و بعد فیزیوتراپی و یک ماه هم استراحت کنم. شاید درد آن کمتر بشود. هزینه عمل و فیزیوتراپی هم زیاد هست. آیا بنده میتوانم به خاطر ادامه درمان دوباره از بیمه خسارت بگیرم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید از راننده خودرو شکایت نمایید البته اگر و اگر ...