مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق از کارفرما

با سلام. من مهندس عمران هستم. چند ماه پیش با شخصی که مشغول ساخت ویلا بود آشنا شدم و طی یه توافق اولیه، قرار شد یک هفته کار کنم و در صورت رضایت قرارداد ثبت کنیم. پس از گذشت یک هفته آن چنان حجم کار سنگین بود روی دوش من که اصلا فراموش کردم که قرارداد بنویسم. پس از گذشت 2 ماه با انجام 90 درصد کار با یک بهانه ی واهی خواستار لغو همکاری شد. من هم مخالفتی نکردم ولی بعد از گرفتن همه ی مدارک من و همه ی ساعات اضافه کاری به بهانه ی حساب کتاب الان دو ماه است که جواب من رو هم نمیده. در ضمن روز اول 20 میلیون سفته از من گرفت. لطفا راهنمایی ام کنین چی کار کنم؟ ممنون.

پاسخ ها :

مجید نادری

مجید نادری :

استان :

حتما پیگیری کنید و با یک اظهارنامه استرداد سفته رو از او بخواهید .
به نظر میرسه برای بررسی بیشتر به وکیل نیازمند هستید