مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک توسط برادر

با سلام و خسته نباشید. حدود 28 سال پیش زمینی را به صورت قولنامه خریده و خانه ای در آن بنا کردم و بعد از چندین سال زندگی، آن را به صورت امانت در اختیار مادرم گذاشتم که تا آخر عمر در خانه ام زندگی کند. حال بعد از مرگ مادر، برادر ناتنی ام خانه را تصرف کرده و قولنامه اصلی را گم کرده ام ولی کپی آن را دارم که مالک و شاهدین آن را تایید می‌کند. شکایت کرده ام و در دادگاه نخستین و تجدید نظر رای گرفتم. برادر ناتنی ام شکایت کرده و کپی برابر اصل را به نام مادرم به کارشناسی داده. ولی کارشناس از روی کپی که بنده ارائه کردم را جعلی نظر داده و کپی به نام مادرم را تایید کرده. شما را به خدا زود راهنمایی کنید. چون فقط یک روز وقت اعتراض دارم. واقعا من دارم چوب خوبی که در حق مادرم کردم را میخورم و این وسط حقم داره ناحق میشه. چکار کنم تا حقم را بگیرم؟ ممنون از راهنمایی شما کارشناسان و وکلای محترم.

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات شما اول باید به نظریه کارشناس اعتراض کنید دوم امر مهم را به روز آخر نمی اندازند
سوم حضورا با مدارک به وکیل مراجعه کنید