مشاوره حقوقی رایگان - نقض رای در دادگاه تجدید نظر

سلام. من زوج هستم. 6 ماه است همسرم بدون عذر موجه منزل را ترک کرده. چند بار اقوام را جهت بازگشت وی فرستاده ام ولی نیامد. بعد دادخواست تمکین دادم ولی به علت مشکلات در جلسه اول تمکین حضور نیافتم. همسرم با شگرد خاص از خط به نام خودش به خط دیگرش پیام هایی از طرف من مینویسد که من اصلا از شما متنفرم، دیگر حالم ازت بهم میخورد و غیره و گریه و زاری می کند. قاضی هم رای به حکم حبس به سود زوجه صادر می کند. آیا در تجدید نظر نقض می شود؟ ممنونم از شما

پاسخ ها :

فاطمه محمدی

فاطمه محمدی :

سلام امکان نقض رای در صورت موجه بودن لایحه تجدید نظر وجود دارد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر دلایل شما کافی باشد و دفاع موثری کنید بله.