مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام. پس از درخواست بیمه بیکاری و اتتظار جهت پاسخگویی و ارسال پیامک، پس از بررسی مجدد سایت بیمه بیکاری در گزارش اعلام شده نوشته شده ( شما از درخواست خود انصراف داده اید.)
علت انصراف چی بوده؟
هرگز در مدت انتظار پاسخگویی مسئول مربوطه، انصراف نداده ام.

پاسخ ها :

ابراهیم پارسا مهر

ابراهیم پارسا مهر :

استان :

سلام. چون صراحتا قید شده انصرف داده اید در حالیکه اقدامی در مدت انتظار انجام نداده اید، احتمالا این ثبت مبنی بر اشتباه بوده و برای حل مشکل به اداره مربوطه رجوع نمایید.