مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت پول به صورت قرض الحسنه

میخواهم پولی به یکی از آشنایان به صورت قرض الحسنه بدهم در قبال وجه هم از طرف سفته دریافت کنم و به صورت دستی تعهد نامه ازش دریافت کنم که در صورت پرداخت نکردن وجه دو دانگ از خانه اش را به من بدهد آیا این کار ممکن است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

تعهد نامه رو به این نحو تنظیم کنید که دو دانگ از خانه بنام شما (قرض دهنده) شد و اگه تا تاریخ فلان پول رو برگردونه معامله فسخ خواهد شد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی .ضمن اینکه شما می توانید این کار را در دفتر خانه انجام بدهید ودو دانگ را در رهن خود تا موعد معین قراردهید.یاالله