مشاوره حقوقی رایگان - همسایه آزاری ـ غیر قابل تحمل

با درود و خسته نباشید ـ متاسفانه بنده مجبور شدم برای زندگی اتاقی رو اجاره کنم؛ در واقع یه منزل 2طبقه با 10 اتاق مجزا که هر کدوم به یک آقای مجرد مثل من اجاره داده شده ـ مشکل من اینه که امروز متوجه شدم کسی که اتاق بالائی اجاره کرده وقتی بیرون بودم سقف و دیوار کناری اتاقمو سوراخ کرده و بی دلیل و بدون اجازه *پنهانی* منو دید میزنه. این حرکت زشت باعث عذاب بنده شده. آسایش ندارم ـ باتوجه به اینکه هیچ شناخت و رابطه یا حتی شوخی با این شخص ندارم چطور میتونم هرچه سریعتر این مشکلو پیگیری کنم؟ لطفا هر اقدامی لازمه بگید انجام بدم چون دارم آزار میبینم ـ تشکر

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

طرح شکایت کیفری کنید و قبل از اون درخواست کنین 110 این مورد را گزارش کنه