مشاوره حقوقی رایگان - ادعای بیشتر بودن متراژ زمین

پدرم یک قطعه زمین کشاورزی رو حدود پانزده سال قبل خریده و پولش را نیز بطور کامل همان زمان پرداخت کردند. ولی الان فروشنده مدعی شده که متراژ زمین بیشتر است و در آن زمان اشتباهی صورت گرفته. حکم قضایی در مورد این ادعا چیست و در صورت بیشتر بودن متراژ ، آیا باید به نرخ روز پرداخت شود؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

به دلیل پیچیده بودن پرونده های ملکی باید همراه مدارک خود حضورا به یک وکیل دادگستری مراجعه فرمایید